Disclaimer

De getoonde informatie op deze website is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele onvolledig of foutieve informatie. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.

Wij doen onze uiterst best om misbruik te voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet worden verzonden.
Wij zijn niet aansprakelijk voor het ononderbroken functioneren van deze website of de modules die in deze website worden gebruikt. Aan de berekeningen die met behulp van door de gebruiker verstrekte gegevens tot stand zijn gekomen, kunnen geen rechten worden ontleend.

Wij zijn niet aansprakelijk voor de toegankelijkheid en inhoud van websites van derden en garanderen niet dat zij vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.
Andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit deze website zijn enkel bedoeld ter informatie van de gebruiker. Deze websites worden niet door ons onderhouden en zijn door ons niet goedgekeurd of gecontroleerd.
Alle op deze website afgebeelde gegevens, waaronder foto’s, teksten, grafisch materiaal, illustraties, namen, handelsnamen, logo’s, woord- en beeldmerken zijn eigendom van of in licentie bij ons dan wel andere derden en worden beschermd door het auteursrecht, het merkenrecht dan wel enig ander eigendomsrecht. Het is niet toegestaan het materiaal op deze website -al dan niet in bewerkte vorm- te kopiĆ«ren, door te sturen, te verveelvoudigen, te verspreiden, openbaar te maken of tegen betaling beschikbaar te stellen aan derden.

Door deze website te bekijken en de daarop gegeven informatie te gebruiken stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.